Sharpin uutuusmallit

Edullista asumismukavuutta

Uusi Sharp ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti, viilentää miellyttävästi ja puhdistaa sisäilmaa. Sisäyksikön ohjainten muotoilun ansiosta ilma virtaa huonetilaan ilman vedon tai viiman tuntua. Edistyksellinen ohjaustekniikka takaa ilmalämpöpumpun pienemmän äänentason.

Sharp on erittäin energiatehokas, ilmalämpöpumppu yltää käytössä energialuokkiin A++ – A+++. Tämä takaa jopa 50 % säästön lämmityskustannuksissa. Sharp on oiva valinta myös mökille edullisen ylläpitolämmön tuottamiseen talvikaudella. Voit säätää lämpötilan +10 – 15 °C:een.

Ei hukkaenergiaa!Sharp AY ZP25TR ZP35TR sisäyksikkö ja ulkoyksikkö

Sharpin kompressoria ohjaa perinteisen on/off-toiminnon sijaan portaaton invertteriohjain aina tarvittavan lämmitys- tai jäähdytysenergian tarpeen mukaisesti.

Miten Sharp sen tekee?

sharp-symbolirivi

Tehokas ja kestävä Erittäin energiatehokas ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä jopa –25 °C:n ulkolämpötilassa.  Ulkoyksikön pohjapelti pysyy sulana kompressorin kuumakaasulla, joten Sharp kestää kovillakin keleillä!
Hiljainen Edistyksellinen ohjaustekniikka takaa ilmalämpöpumpun pienemmän äänentason. Sharp on miellyttävän hiljainen niin sisällä kuin ulkonakin.
Energiapihi Sharpin uudet mallit yltävät käytössä jopa  A++ – A+++ -energialuokkiin. Sähkö- tai öljylämmityksen rinnalla voit säästää 50 % lämmityskustannuksissa!
Aktiivinen ilmanpuhdistus PCI – Plasmacluster Ion -menetelmä, sisäyksikössä  myös irrotettava ja pestävä polypropeenisuodatin.

Tehokasta lämmitystä ja viilennystä

SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) ja SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) -kertoimet ilmaisevat, kuinka paljon lämpö- tai jäähdytysenergiaa ilmalämpöpumppu tuottaa suhteessa käytettyyn sähköenergiaan jäähdytys- tai lämmityskauden aikana.

AY ZP25TR AYZP35TR
SEER 7.5 / A++ 7.0 / A++
SCOP 5.2 / A+++ 4.7 / A++

plasmakluster-350px
PCI – Plasmacluster Ion on Sharpin kehittämä järjestelmä, joka puhdistaa sisäilmasta pölyn ja hiukkasten lisäksi myös bakteerit, virukset ja homeitiöt. Ilmalämpöpumpun sisäyksikön lähettämä ionivirtaus kuivattaa läpi kulkevan ilman mikrobien pintaproteiinit vähentäen terveyshaittoja.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi! >>

Tutustu Lämpöäkotiin.fi -sivuston kattavaan tietopakettiin kodin lämmityksestä ja viilennyksestä ja löydä kotiisi sopiva ratkaisu valintatyökalumme avulla!

sharp-kissa

Sharpin maahantuoja on Onninen Oy.